Hoe werkt het

Hoe werkt de GIBIT overeenkomsten generator

Met de GIBIT overeenkomsten generator kunnen overeenkomsten worden gemaakt voor het verwerven van ICT Prestaties. De overeenkomsten sluiten aan op de GIBIT (Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden Bij IT).

Registratie

Om gebruik te maken van de generator dient een gebruiker zich te registreren. Registratie staat open voor medewerkers van gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden. Uw registratie is succesvol indien u na invullen van uw emailadres en zelfgekozen wachtwoord een mail ontvangt met daarin de bevestiging. Via de link in de mail kunt u de registratie vervolgens afronden.

Genereren van een overeenkomst

U kiest het soort overeenkomst dat u wilt opstellen. Vervolgens krijgt u diverse vragen voorgelegd over hoe u bepaalde zaken wilt hebben. Op basis van de antwoorden wordt op het eind een overeenkomst opgesteld. In de overeenkomst zijn uw antwoorden en keuzes opgenomen. De overeenkomst is in verschillende formaten te downloaden. Tevens krijgt u een mail met de link naar het document. Ook kunt u tussentijds de resultaten opslaan. U krijgt dan een mail met de link naar het document zodat u op een later moment verder kunt werken.

Samenwerken met collega’s

Indien u een overeenkomst opslaat, krijgt u een mail met de link naar de overeenkomst. Deze link kan doorgestuurd worden naar collega’s. Vervolgens kunnen collega’s samen met u de generator verder vullen.

Bewaren van de overeenkomsten

De instellingen en gegenereerde overeenkomsten worden maximaal 12 maanden bewaard. Daarna worden ze automatisch verwijderd. U dient dus zelf te zorgen voor archivering van gegenereerde overeenkomsten.