Hoe werkt het

Hoe werkt de GIBIT overeenkomsten generator

Met de GIBIT-overeenkomstengenerator kunnen overeenkomsten worden gemaakt voor het verwerven van ICT-prestaties. De overeenkomsten sluiten aan op de GIBIT (Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden Bij IT).

Registratie

Om gebruik te maken van de generator dient een gebruiker zich te registreren. Registratie staat open voor medewerkers van gemeenten, gemeentelijke samenwerkingsverbanden, leveranciers en verschillende goede doelen. Uw registratie is gelukt als u na het invullen van uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord een e-mail ontvangt met daarin de bevestiging. Via de link in de mail kunt u de registratie vervolgens afronden.

Genereren van een overeenkomst

U kiest eerst de categorie waarin u een overeenkomst wilt opstellen. Vervolgens krijgt u diverse vragen voorgelegd over hoe u bepaalde zaken geregeld wilt hebben. Op basis van de antwoorden wordt dan een overeenkomst opgesteld. In de overeenkomst zijn uw antwoorden en keuzes opgenomen. De overeenkomst is in verschillende formaten te downloaden. Ook krijgt u een e-mail met de link naar het document waarin de overeenkomst staat. U kunt de resultaten tussentijds opslaan. U krijgt dan een e-mail met de link naar het document opdat u op een later moment verder kunt werken.

Samenwerken met collega’s

Indien u een overeenkomst opslaat, krijgt u een e-mail met de link naar de overeenkomst. Deze link kan doorgestuurd worden naar collega’s. Vervolgens kunnen collega’s samen met u de generator verder vullen.

Bewaren van de overeenkomsten

De instellingen en gegenereerde overeenkomsten worden maximaal 12 maanden bewaard. Daarna worden ze automatisch verwijderd. U dient dus zelf te zorgen voor de archivering ervan.